Heeft u goede begeleiding nodig met betrouwbare stappen om het wachtwoord van uw McAfee-account opnieuw in te stellen? Als dat zo is, moet je blij zijn, want je hebt eindelijk de beste plek bereikt. En als u ook hulp nodig heeft bij andere gerelateerde problemen, kunt u het McAfee Klantenservice nummer bellen. Dan voorziet het in aanmerking komende team je binnen de kortste keren van het nodige.

 

Volg de onderstaande stappen om het wachtwoord van uw McAfee-account opnieuw in te stellen:

 1. Allereerst moet u naar myaccount.mcafee.com gaan.
 2. Hierna moet u met uw cursor over het gedeelte ‘Mijn account’ gaan.
 3. Klik vervolgens op de optie ‘Wachtwoord vergeten’.
 4. En dan moet u uw geregistreerde e-mailadres in de gegeven velden typen.
 5. U moet nu op de knop ‘E-mail verzenden’ klikken.
 6. U moet ook uw ‘Inbox’ controleren op een e-mail met als onderwerp: ‘Reset uw McAfee-wachtwoord’.
 7. Eindelijk hoeft u alleen maar op de link in de e-mail te klikken om het wachtwoord van uw account opnieuw in te stellen.

 

Let Op: Let nu op de volgende punten;

 1. U dient er rekening mee te houden dat de link na 72 uur verloopt; daarom moet u er eerder op klikken. En als het verloopt, hoeft u zich geen zorgen te maken, u moet het proces herhalen om een nieuwe email te ontvangen.
 2. Als u de e-mail nu niet ziet, moet u uw spammap controleren.
 3. U moet weten dat wanneer u e-mails uit de Spam-map verplaatst, uw e-mailapp mogelijk nog steeds de links in die e-mail blokkeert. dus als dit gebeurt, moet u het volgende doornemen;
 • U moet ervoor zorgen dat [email protected] op uw lijst met veilige afzenders staat om te voorkomen dat e-mails van McAfee in de map Spam terechtkomen.
 • En als u een nieuwe e-mail wilt ontvangen, hoeft u alleen maar de procedure ‘Uw wachtwoord opnieuw instellen’ te herhalen.
 • Daarna moet u op de link in de nieuwe e-mail klikken om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

 

Als u klaar bent met het zorgvuldig volgen van de bovenstaande stappen, zou u uw account moeten kunnen gaan gebruiken. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het McAfee Bellen nummer. De technici zullen u zeker onmiddellijk begeleiden met de meest geschikte oplossingen.

Spread the love