Gebruikers kunnen het verlies van gevoelige gegevens op lokale en netwerk-pc’s in de gaten houden en stoppen met de McAfee Data Loss Prevention (DLP)-software. Door constante toegangscontrole tot de toegankelijke informatie en systeemapplicaties, beveiligt het computernetwerken.

Het McAfee DLP-programma wordt gestart wanneer Windows opstart, maar het kan worden omzeild als er een dringende eis wordt gesteld aan de toegankelijkheid van gegevens. De DLP-service kan worden uitgeschakeld en de McAfee DLP kan worden omzeild met behulp van de Windows Service Console.

Bel de klantenservice als u hulp nodig heeft bij het installeren van of meer informatie over de McAfee Antivirus-beveiliging op uw apparaten. Ze kunnen u ook meer informatie geven over de mogelijkheden van het product.

Neem contact op met het ondersteunings team via het Bellen McAfee Nummer voor onmiddellijke hulp bij al uw vragen en problemen.

Volg de aanwijzingen om Mcafee Antivirus Dlp te voorkomen:

1. Windows-gebruikers moeten op “Start” drukken en vervolgens de optie “Uitvoeren” kiezen in de vervolgkeuzelijst.

2. Het opdrachtregelpaneel verschijnt zodra u “cmd” invoert in het vak “Openen” en op de “OK”-toets drukt.

3. De prompt “>” moet “at 12:00 /interactive cmd” zijn. Het beveiligingsscanproces begint om 12.00 uur als u op de knop “Enter” klikt.

4. Voer in het opdrachtregelpaneel dat om 12.00 uur verschijnt “taskkill /IM explorer.exe /f” in. Windows Verkenner kan worden gestopt door gebruik te maken van de “Enter”-knop.

5. Voer bij de opdrachtquery “explorer.exe” in. Tik op de knop “OK” om Windows Verkenner opnieuw op te starten.

6. Windows-gebruikers kunnen de optie “Uitvoeren” kiezen door op de knop “Start” te klikken. “Services.MSC” moet worden getypt in het gebied “Open”.

7. Klik op de toets “OK” om het Windows-servicedashboard te openen.

8. In het venster “Services (lokaal)” moet nu de optie “McAfee DLP Agent” van het venster worden geselecteerd.

9. Om de McAfee DLP-service uit te schakelen, drukt u op het tabblad “Stop” in de rechterbovenhoek van het scherm.

Eindelijk:

De helpdeskmedewerkers van McAfee Antivirus kunnen ook worden bereikt via het McAfee helpdesk Nederland voor alle andere McAfee-gerelateerde problemen, waaronder problemen met productactivering, licentieverlenging, McAfee-verwijdering, antivirusupgrades en tal van andere problemen.

Spread the love