Door uw mobiele contactenboek te synchroniseren met uw Facebook-app, kunt u eenvoudig de Facebook-profielen van uw contacten. Als je je mobiele contacten nog niet hebt verbonden met je Facebook-app, volg dan de onderstaande stappen en verbind je contactenboek met Facebook. Soms kun je synchronisatiefouten zien. Als je denkt dat je de hulp van een Facebook-ondersteunings medewerker nodig hebt om contact synchronisatie fouten op te lossen, gebruik dan Facebook Bellen Nummer en neem contact op met het ondersteunings team.

Laten we beginnen met de procedure om verbinding te maken met uw mobiele contacten met de Facebook-app:

  1. Start de Facebook-app en open uw Facebook-account.
  2. Druk op het pictogram met drie regels in de rechterbovenhoek van uw Facebook-app-interface.
  3. Het menutabblad verschijnt op uw scherm, selecteer het instellingenpictogram en ga naar de pagina Instellingen & Privacy.
  4. Scroll naar beneden op uw scherm om de optie Contactpersonen uploaden te vinden.
  5. Tik op de uploadcontacten en schakel de optie Continu uploaden van contacten in door op het schakelpictogram te tikken.
  6. Druk op de knop Aan de slag vanaf uw scherm als u profielen van uw mobiele contacten in de vriendensuggestie wilt zien.
  7. U kunt contactsynchronisatie op elk moment uitschakelen door dezelfde stappen te volgen.

Als’s werelds grootste sociale-medianetwerk is het voor ons van het grootste belang om een uitstekende klantenservice te bieden aan Facebook-gebruikers. We houden dus altijd de veiligheid en privacy van je Facebook-account in de gaten. Als er verdachte activiteit op je Facebook-account wordt opgemerkt, zullen we je Facebook-account onmiddellijk opschorten. U kunt echter uw identiteit bij ons bevestigen en weer toegang krijgen tot uw Facebook-account. Facebook-ondersteuningsexperts luisteren aandachtig naar uw vragen en geven snel antwoord. Gebruik Bellen Facebook nummer om ze te pingen. Er zijn verschillende Facebook-ondersteunings kanalen, zoals hulplijnnummers, email en web-chatopties om de zorgen van onze klanten onmiddellijk op te lossen.

Spread the love